Партизанская песня. укр. язык

   Всем учасникам, движения сопротивления
   посвящается...

Партизан під сосною,-
Помирав після бою,
Його куля зкосила-
Та,лишали вже сили.

Приспів:

Партизани!-гіркі ваші рани,
Тільки розкулися і знову кайдани,
Нахилиться береза й зацвіте калина-
Бо,полягли браття,в ім"я України.

Там: у Видрі,Гуті,Соколинім борі,-
Могили в лісах ,болотах та на полі,
Кім,Науменки,Мольченки, Збанацький-
Та Леонтьев,-козак хвацький.

Приспів:

Партизани!-гіркі ваші рани,
Тільки розкулися,і знову кайдани.
Нахилиться береза й зацвіте калина-
Бо,полягли браття,в ім"я України.

Слава є,немає волі!-
Відлітають діди сивочолі,
Вклонимось щиро й низенько:
Бійцям та матерям стареньким.

Приспів:

Партизани!- гіркі ваші рани,
Тільки розкулися,і знову кайдани.
Нахилиться береза, й зацвіте калина-
Бо, полягли браття,в ім"я України.


Рецензии
Проникновенная и животрепещущая песня, дорогой Петр!
С огромным уважением,
Ваш Михаил

Михаил Гуськов   23.09.2011 11:15     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.