Пошепки сказати

Пошепки сказати: "Досить!",
Потривожити знов тишу?
Що ж, коли кохана просить,
Знову серце їй залишу.

Остаточно розібратись
Мрії де і де кохання...
Краще тишу розривати,
А любить немов востаннє.

Спілкуватись вже не можу,
А мовчать, ще навіть важче.
Ти для мене - найдорожча,
Ти для мене - найнайкраща.


Рецензии