Не бреши. Образи

Ні!я не хочу більше бачити,
Краще думку цю стратити враз.
Ні!я більше не хочу відчувати,
Той присмак вогняних образ
Ні!я не хочу сподіватись
У душі колискову надію співти
Ні!я не хочу навіть старатись
Краще одразу у сердце
аніж щоденно по спині
Ні!я не хочу ворогам лукаво всміхатись
Саркастично ховатись в труні
Ні!я краще загину в оточенні сіро-білої стіни
аніж буду брехати самій собі
Плавно опускаючись до таких,як ви!!!


Рецензии