Чувство долга

Обовязок і почуття
Одне без іншого не можуть
З них і складається життя,
На них в собі ми завжди схожі.
Ненависть, дружба, радість, сум,
Пристрасть до грошей, чи майна,
А поряд завжди важкість дум,
Поряд з обовязків стіна.
Цеглина з рідних і близьких,
В якій батьки. брати і діти,
Цеглина з друзів і таких,
Що загубились в цьому світі.
Багато ще таких цеглин,
В яких кохання, пристрасть, страх.
Якщо ти батько, друг чи син,
Стіна завжди в твоїх очах.
Але і почуття в очах,
Емоцій вир, гра на удачу.
Коли емоції кричать
Стіна стає стіною плачу.
У кожного свій Єрусалим
І Гамлет свій і вибір шляху.
Кожен Великий був малим,
І навіть трон схожий на плаху.


Рецензии