Ганнуся

Вставай, Ганнусю, причешися,
Заслати ліжко не лінись.
Швиденько в хаті приберися,
Як треба – Богу помолись.


Ти вже дорослеє дівчисько,
Матусі час допомогти,
Бо, бач, –  он подруг ціле військо.
Та й парубки можуть зайти.

Дідусь старі розпрямив кості,
Працює з болями в спині…
До тебе в хату ходять гості,
А соромно –  стає мені…

Грудень 2000 р.


Рецензии