Солодкий дим

солодкий дим цілує губи,
знову запах цей є повсюди.
на морозі собака скалить зуби.
я питаю,чи далі так буде?

спокій знаходжу в димі цьому.
виганяю з себе остатки мого бруду.
ковтаю його,не задумаючись при тому,
засуджую себе без ніякого суду.

солодкий дим!це мій страх,
горить він на моїх губах.
солодкий дим!в моїх очах,
для мене це найстрашніший жах.

сухий чи водний,мені все одно.
не побачу ні страху і нікого.
я ковтаю і курю тільки його,
ковтаю друга солодкого свого.

смілива вдача була завжди моя.
та колись спробував щось нове я.
це щось- солодкий дим бля-я!
ось так друзі змінилось життя.
 
ну,що стого наковтались ми.
далі пропали,зникли в імлі.
нема порятунку,кайф прийми.
що я залишу по собі?
 
солодкий дим!!!


Рецензии