Три

Я мав вибір цей зробити,
Хто ти для мене є в житті!
Чому я маю потяг сильний?
Я маю визначитись в житті

Але кохаю Я!
Мій розум, він десь далеко, в далечі!
А ти напишеш мені три слова,
Найщасливіші у житті!

Три слова можуть бути різні!
Три слова – я тебе люблю!
Три слова – вірю, кохаю та живу!!

І я лечу, в твоїх обіймах!
І твоє серце чую Я!
І відчуваю я повільний шепіт!
Коли з тобою я – весна жива!

І я не вірю, що лютий грудень,
Мені кохання він приніс,
І ця зима розтопче рани..
А ти зігрій мене серцем своїм.


Рецензии