Чужина

І темне море, вогні палають
Я так далеко від землі,
Я на землі, та я не знаю,
Куди подітись у вогні,
На ліхтарі дивлюсь я воді…вони мовчать!
Мовчить весь світ, та я все думаю про тебе…
Про тих, хто там лишився в глибині,
Сумую я, та хочу вирвать!
З душі моєї… боль твою, живу думками..
Всю ніч в думках, була...єднає...та темна музика для нас…
Шкода, але вже не єднає…
Вона пішла...та згас наш час!


Рецензии