Зранку укр Оксана Гаджий

Зранку
шкіра пахне
диханням немовляти
із нотками чогось молочного

В очах
перегу-у-укуються
сонячні зайчики
гойдаючись на гілках-віях

Волосся
неначе у берези
тільки чомусь
хаос її чорних ліній електропередач
ввижається навколишнім будинкам
гарною укладкою

Ти сьогодні не виконав своєї функції
себто мене розбудило сонце


Рецензии