Сподiвання

            СПОДІВАННЯ

Я сподіваюся у тебе завітати
Таємними стежками, до глибин.
В них світ незнаний відшукати,
І там лишитися, пірнути в його плин.

Потрапити до твоїх мрій і заблукати,
Дістатися до тихих вод душі,
Із них напитися любові й прочитати
Всі таємниці, сховані в тиші.

Тебе тримати за долоню кожен день
Немов в останнє. І не відпускати
Ані на мить. Пізнати сенс твоїх пісень
І в серці любому ніколи не вмирати.

                Павло Гай-Нижник
                18 вересня 2011 р.


Рецензии