Равлик Чуженятко

Равлик Чуженятко -
Таке смішне звірятко,
Слизьке малентке диво...
У нього є свій дім.
Його на спині носить.
Там місця йому досить.
Для нього там не темно,
Бо він живе у нім.
Наш равлик не кусючий,
Не злий і не колючий.
Він трішечки повільний.
Для когось дуже дивний,
Та ти його не бійся,
На ручку поклади.
Та зблизу помилуйся,
Всміхнися та вгамуйся,
І обережно в травку
Ти равлика пусти.
Нехай повзе звірятко,
Наш равлик Чуженятко,
Бо він іще малятко
(Маленький як і ти)
І хоче він рости... :)


Рецензии