добранiч

Приємних снів,
заплющуй очі,
тобі вже час,
бо друга ночі

і я засинаю неохоче,
мій кіт під вухо щось муркоче,
вкриюсь з головой
бо ще вночі наскоче

він рудий й товстий
та хтозна, що на умі,
тож дбаймо про безпеку,
лягаймо під ковдру сліпі й німі.


Рецензии