дотик

Я забуваю твій запах.
Я так хочу до тебе.
Мені не потрібні ці кляті моменти простих привітань.

Коли іншим треба мовчати,
Коли треба дати нам спокій,
я хочу ніжно і сильно водночас обняти тебе.

Начхати на всі перешкоди,
Йти за руку крізь пекло,
І не зважати на думку розумних й не дуже людей.

Забути про горе і смуток,
Кохати і ще раз кохати,
Так просто. Наївно. Навічно. Без правил. І бути готовим на все.

Подовгу дивитися в очі,
Шукати там щось невідоме,
І закричати при всіх, як скажений, «Безмежно тебе я люблю!».

Я буду палати в обіймах,
І будуть стискатися груди,
Від дотику твого,який я наступного разу вловлю.


2009


Рецензии