Реальнiсть

кожен сам за себе і знову те саме.
земле приймай людей,бо пекло всіх забере.

земля під ногами йде,а може йду я.
не розумію защо,таке "добре" життя.

біль не збуджує,вона добиває тебе.
вогонь спалив все і скоро спалить мене.

води свіжої не можна,бо гроші є головне.
я по землі ступаю,скоро вона всіх забере.

мій стиль розтоптано,моїх друзів вбйто.
не був я модним але не можна жити.

віра не для вас,вона для мене.
страх це втеча,мозок останній спалено.

квітка проклята затоптана,сила духу чи лайна.
вбито тисячами трупів,всіх забере земля.


Рецензии