Вулиця О. укр Оксана Гаджий

Роздвоєнням особистості зарази мене
можливо буде не так самотньо
коли гулятиму вулицею
спокійною як дерева у дощ
такою що виринатиме із найнеочікуваніших місць
будучи асфальтовою річкою

Ти обіцяв назвати її на мою честь!

На цій вулиці не можна буде носити парасольки
тому стоятиму з піднятим обличчям
прагнучи зануритись у хмару
і перетворюючись
не то на калюжу не то на замет
для дощу що і досі вважає себе снігом

На розі
під табличкою з назвою вулиці
ти вперше не стримаєш обіцянки

Я сьогодні спала тридцять секунд


Рецензии