Лет ла

***
І в сотий раз ми поринаємо в небо,
Хоч і не треба.
Нема різниці.
Лічу до тебе.
Мені ще трошки.
/Скоро відчую твій вкус суниці/.
Казали звіти минулим літом.
Тепер-не кажем.
Нема потреби.
Рахую пісні до твого міста.
Години-й я побачу тебе.
___________________________
Ті доторкання кололи плечі
Твоєї втечі
До мрії ближче.
Останні миті-
І ми завиті
У буднях
Там, де сонце нижче.


Рецензии