Кабак

У сморід-чад, у рай пияк
Писаку занесло,
........ в кабак

Поміж повіс та гультіпак
Де скиглять лярви, праве – Вакх

Гидозний завивав блотняк
Замовлений для зарізяк
Шинкарка чай лила в коньяк
В кутку сидів поет-дивак

Чекав курвів чи з неба знак
Мусолив молодий кисляк
І рима йшла –
З думок, - в слова
Брудним верлібром
………про життя

Сам собІ - суддя,
Сам сОбі - кат
Воля – хміль, Єсенін – брат
Сірий світ мінорних гам
Істина,
Вино,
Кабак,
………….Омар Хаям


Рецензии