ZMIЯ

Я  - дочка води, я – змія
Я – сестра вогня, я - змія
Мармур мій, пустеля моя
Підступні болота,
родюча земля - 
МОЯ

Я – смерть під листям – фобія
Я символ вічності – петля
Відраза, жах, в’язь на віках
Я – оберіг
на лицарських
щитах

Я – шепіт-страх,
я – мудрість – знак
Бальзам-отрута на вустах
В моїх очах –
 смарагд-вогонь
Я – філософський ключ
до замків безоднь


Рецензии