Я мабуть вт к би з Укра ни...

Я мабуть втік би з України
Але куди? Моя сім"я,
Живе до нині на колінах
Як при Шевченкові жила...

Що ті пани,що олігархи
Простому люду все одно...
Булоб за що придбати чарку,
Тай щоб до неї щось було.

А ми живем що день то лихо.
Все важче на плечах ярмо.
Вже ковбасу їмо із жмиху,
А сало бачим лиш в кіно.

Не дай божЕ,скінчим припаси,
Та прохміліє голова...
Тікати, - дуже мало часу,
Ох, буде вам тоді біда.


Рецензии
Киев с Вами солидарен! Дістало це ярмо! Мой родной Донбасс совсем загибается. Самое время для таких мятежных стихов!

Люда Рудая   04.03.2012 22:58     Заявить о нарушении
СпасибоЛюдмила...
С ув. Александр.

Александр Пащук   05.03.2012 02:16   Заявить о нарушении