Вал зи посм шок мо х

Мені хвилі миють ноги
Я прийшов до тебе море
Було в мене дві дороги
Як на щастя, тай на горе.

Бідкавсь, дерся через гори
І горіли мої п*яти.
Я прийшов до тебе море
Ще живий - не розіп*ятий.

Море, добрий тобі вечір.
Хай счастить тобі з водою
Хай твої вологі плечі
Обіймуться молодою.

Хай вона тебе схвилює
Поцілує разів триста
Дуже ще тебе молю я
Хай наробиться намиста.

Хай вода його обточить
Я на йому зроблю ліжко
Наміняю, всім хто схоче
Я намисто на усмішку.

Повні усмішок валізи
Я трамбую їх як треба.
Ось одна туди не лізе
Одягну її на себе.


Рецензии
А мне бы лучше на русском, не знаю украинского.Очень жаль! Что же теперь
ни одного стихотворения не прочитаю?Татьяна.

Татьяна Сковородина   17.09.2011 22:14     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.