Яночка

(Клочковой Яночке)

Пливе рибка, пливе швидко
Тай не забариться
То тобі погано видко
То пливе дівиця.
Розсікає синю воду
Каріми очіма
Подивімось, від рекорду,
Як табло заблима.

Ой Яночка,
Украіночка,
Харківьяночка.
Ой Яночка,
Украіночка,
Харківьяночка,
Чемпіоночка.

Як  до неї дотягнуся
Плавати не вмію.
І від того я журюся
Тільки ноги мию.
Зрозуміло міг би в лодці
Плисти світ за очі
Та до серця мені хлопці
Плавання дівочі.


Рецензии