Мазератт

Все гаразд, тебе не глючить
В мене гривень ціла куча,
І казенка з перцем злюча
Чарівна “бесаме муча”
Я одягнений, як треба,
Надухм’янив чорні вуса,
Сині очі, добра кеба!
Чим тобі я не спокуса?

Справа ще такого сорту,
Як що буде бездоріжжя?
Спеціяльно, для комфорту
Є авто із Запоріжжя.
Та очима лупонула.
Ой! Ті карі очі кляті...
Он вона уже гайнула
На червоній мазератті.

Приспів:

Зірки сяють де не де
А у моїй склянці
Ціла зграя їх гуде
Бо спішать на танці.


Рецензии