Дзига

Чі не твою хлопче дзигу
Чути в селах та містах.
Ти таку створив інтригу
І сьогодні на вустах.
Дуже хочеться чарчину
Наливать и випивать
И хорошую дівчину,
Твою дзигу танцювать.

Дзигу люблять мексіканці,
Гваделупці та багамці
Закрывають свои ранчо
Вуйко Пончо, вуйко Санчо
Дуже хочуть танцювать,
З нами дзигу танцювать.

Чі то моє, чі не моє
Все пішло від гопаку
И воно таки коштує
Двій-ко крапель коняку
Аби людям танцювалось
Всим набридло горювать
Аби доля не цуралась
Треба дзигу танцювать.

Дзигу люблять украінці,
Абесінці, та єврейці
Навіть більше лапці-дриці
Файни хлопци не пьяниці.
Дуже хочуть танцювать -
З нами дзигу танцювать.


Рецензии