***

Махаббат тек биреуди сую емес,
Олдим деп отка тусип кую емес.
Тусерсин отка бир кун ангармастан
Жургенде жылтыраган куып елес.
Махаббат туган жерди сагындырар,
Табигатка тан кылып багындырар.
Ата-ананды суйдирип табындырар,
Суйгенинди куттирип сагындырар.
Бакыт берип басынан жарылдырар,
Кайгы берип кара тун жамылдырар,
Аннан-мыннан жылт етип сабылдырар,
Айтеуир,мыкты сезим жанынды угар.


Рецензии