Я ЗНАЮ, Я ВiРЮ

я знаю скоро прийде,
я вірю скоро настане.
час усіх забере,
з могил ніхто не повстане.
ніхто не буде кричати,
не чути ніяких слів,
у трунах будуть лежати
безліч гнилих мерців.
над могилами сотні хрестів
і на завжди порожня земля,
не чути там ніяких слів
і всіх чекає доля ця.
під землею труп у труні,
чекає,щоб згнив до кісток,
а могила чисто в бур'яні
і безліч чорних квіток.
порожні вулиці й хати,
порожні машини й кораблі.
та здалеку видно хрести
бо померли усі на землі.
очистять води самі себе,
всі міста стануть полями.
і чистим повітрям вітер рве,
те що люди будували руками.
висновок лиш один,
ми скорочуєм життя собі.
чи старим ти є,чи молодим,
непотрібен ти землі.


Рецензии