першае мужыцкае краватячэнне

  Sulfer (22:11:00 14/09/2011)
а там идея типа в том, что када-та в день першага краватечення мужчина кончанул на своего любимого и тот обиделся и ушел и с тех пор каждый месяц этот мужчина кровоточит желая трахатса как все люди

 PROST (22:11:01 14/09/2011)
бля типпа

 PROST (22:11:16 14/09/2011)
огоооо         
    

                мне сказала пака
                ****а шпака



я канчанул
                на малога...
вагинальным атдзеленнем
тым ашметкам
                крававым
у дзень першага краватечэння...

я кончыу як дзикая птушка
якую ябе птицаеб
у лесе
        дзе нихто не услыша
ебау бы я гэтых усих трех

и птицу и птицаеба
и тога Зелибоба
яки у вагине сядзить
и краваточа ебтить
кожны той месяц кали
трахаюсь я у реки
..............................

чаму вакол мяне ты бегаеш?
и бьеш мяне чляненнем
крычыш ЕЛДА и ржэш?
у дзень першага краватечення...

чаму я мальчыкам не брыу
да!
органы!
свае радныя
краватача
щы
я
и палавые
бо зараз я гляджу на них
на тыя
и тое успаминаю
зра я
што трахае мяне начами
и краваточа
у вагине памирая

...чаму мяне ты трогау
кали я краваточыу?...
я канчанул. немнога
я канчанул. не очень
я канчанул случайна ноччу
я канчанул у тыя вочы
у тыя самые
якия мяне хочуць...
и болей
праз то канчанне
николи не захочуць
бо сорамна мне очань
канчаць на цябе ноччу
канчаць на цябе днями
я мабыць...
памираю...

!!!
чаму жа кали я ябуся
                з мяне выдзеляется слизь???
чаму бы мне проста
                чаму бы
як людзям, не паябстись???!

жа
трахать нибы лебедзь крышы..
и трахать жопы и бетон!
и
пусть залезуть у жопу мыши
но только чур через гандон!!


Рецензии