Якщо збрешу...

Якщо збрешу,то плюньте в пику
Бридку мою, --- а буде так:
Народ пробудеться великий
І здійме праведний кулак



Над головою свого ката,
І ката вхопить переляк!
І буде ката він карати
За всі злодійства..
                А відтак



І гострошпилеві плати,
Й кайдани куті,й братські  грати
Розсипляться у пух і прах !

І стануть люди всі казати:
Катюзі по заслузі плата!---
І радість буде в їх очах !


Рецензии