Залишись

1 куплет
Так сильно до нестями
я ще ніколи не кохав
А те що було між нами
Можна назвати story of love

Безсонні ночі разом
Відкрили шлях нам до небес
Але все проходить часом
Час назад не повернеш

Приспів
Залишись хоча б у моїй пам"яті
Залиши про себе якийсь знак
І за те що б раз тебе побачити
Я готовий знову сказати ТАК

2 куплет
Місяці проходять швидко
І скоро буде майже рік
Без тебе якось дико
Розум здвинувся убік

Я досі тебе кохаю
Чекаю знову твій дзвінок
Майбутнього не знаю
Знову втрачено зв"язок

Приспів
Залишись хоча б у моїй пам"яті
Залиши про себе якийсь знак
І за те що б раз тебе побачити
Я готовий знову сказати ТАК


Рецензии
Хороша песня) Мне сразу напеватиь её захотелось))) А мелодия есть?

Александра Ломаева   14.09.2011 18:59     Заявить о нарушении
Нет,мелодии к сожалению нету)

Владислав Гулый   14.09.2011 20:56   Заявить о нарушении