Один

Один. У натовпі чужих людей
І ось нарешті - апогей.
Застигло все навколо тебе
А ти ішов собі-так треба.

Вдивлявся в кожного,шукав
Якусь дівчину?- Він не знав
Можливо друга? може й так
В цій грі він лиш простий пішак

Картина друга.Він і друг
Четвертий поверх.тихий стук
Відкрились двері,там вона
Чарівна посмішка.Вина

Сумна мовчка,слів нема
Хвилина третя,ось-слова
Вона говорить,він мовчить
Розмова кінчилась,на мить

Сльоза скотилась.Все.Пока
Назад дороги вже нема
Нове життя,і поруч друг
Єдиний захист від недуг

Холодне пиво,тихий бар
Замах ножем.тупий удар
Шалений крик.Тече сльоза
На дворі дощ.Удар.Гроза

Один без друга,ось вже рік
У серці рана-це навік
Нове життя.уже без друга
Пуста кімната.Тиха.Мука


Рецензии