М сто розбитих мр й

Квиток в одну сторону,просто в нікуди
Набридли всі справи,всі люди паскуди
Не хочу вертатись в це місто жахів
Нестерпного болю,голодних вовків

Навіть не думай про краще життя
Надії і віри вже давно там нема
Розруха і голод,розбиті мости
Майбутнє померло,помереш тут і ти

Вулиці тихі побиті віками
Зло і добро помінялось ролями
Немає довіри найкращому другу
В кімнату чекаєш приємного стуку

Але все даремно,врятує квиток
Неначе повітря рятівний ковток
Чотири години й вже нове життя
Залишилось тільки одне - каяття


Рецензии