Не вiртуальному другу

Втрачаю друга назавжди.
Назад дороги я не бачу.
Ми вiртуальними були.
Я знаю, ти мене пробачиш
за те, що душу вiдкривав,
дiлився мрiями, думками,
а я ступила крок назад,
залишивши стiну мiж нами.

Втрачаю друга...
Та колись, можливо, що зустрiнемсь знову,
але не зараз i не тут
i в вимiрi уже не цьому.


Рецензии
Олеся, интересно!

Ванька Жук   29.03.2012 00:03     Заявить о нарушении
Привет, Вань! Благодарю за отзыв. Рада тебя видеть.
О.К.

Олеся Козар   29.03.2012 17:59   Заявить о нарушении