Я малюю...

я малюю кольорові нігті
накладаю на них свій світ
відбиваю в руках віхи,
що несли з кимось свій зліт
я придумала день новий
і даю йому кольори блиску
бо сьогодні у нас є змова -
я розбавлю її кольорами ризику...

14.09.11


Рецензии