cenibal ua

з кожним днем дихати стає ваще.
м'ясо подорозі туди-сюди собі ходить.
слухаю метал,мені від цього краще,
хай гопів це зрозому зводить.
втома-робота,будні,йобане життя.
народження твоє то вбивство твоє.
ну на *** комусь здався ти і я.
розіб'ю годинник він мене зайобує.

їде мій дах,мозок розриваз.
іду до кінця,всіх порубаю.

заходьте в гості запрошую я вас.
це на словах,а так пішли в сраку.
привіт кращі друзі,слухайте рок-джаз!
а ви ж нарикі,беріть трохи маку.
почувайтесь,як в дома,я буду тихо.
та кури тут,не здохну від диму.
у вікні як завжди українське лихо.
ДОБРЕ,ЩО Є ДРУЗІ.М'ЯСА БУДЕ НА ЦІЛУ ЗИМУ.


Рецензии