ВСЬО

я би міг до тебе подзвонити
але дзвонити до тебе не буду.
я би міг тебе далі любити
та замість того тебе я забуди.

всьо кінець,на *** пішла,
мені не треба така коза.
всьо,кінець,амінь,відсоси,
бери на пам'ять мої труси.

до *** попси слухай собі,
плач у подушку,мамі дзвони.
лиш дай блять спокій мені,
ну хіба на прощання пососи.
пий сука таблетки і жри шоколад.
на тебе й так огидно дивитись.
вірші свої засунь собі в зад
і не забудь на вечір підмитись.


Рецензии