Твiй дивний вiрш...

…Твій дивний вірш – туманність Андромеди.
  Не зір безмежжя – вакуум і пил!
    Тож «лікарняні лаври» і не медик
      тобі призначить. Шкода ж бо чорнил,
        що на папір пролив дощами принтер,
          коли ридав, друкуючи той твір.
Хоч ти й швидкий в роботі, наче спринтер,
  та п’єш страждання інших, як вампір!
    Пиши, пиши... Дурниці ті, як вирок,
      колись тобі затвердить Судія!
        Не літгігант – поетонедомірок! –
          ось творча роль в поезії твоя…

2011


Рецензии