останнiй вiрш

про красу природи та кохання,
був його останній вірш.
згасла душі іскринка остання,
на зап'ясті кров,а в руках ніж.

п-р.
ти насолоджуйся життям,
а я горітиму в пеклі.
за тебе рідна,кохана моя.
може й тобі колись так буде тепло.

його психіка слабка була і є.
ти його кинула,як і інші.
лежить холодний,кров з вен льє,
він тобі присвятив кращі пісні.
п-р.
щебечуть на могилі пташки,
смачно чер'ячок поїдає труп.
лишились від мене кісточки,
а ти з іншим ідеш в клуб.


Рецензии