idiot

ти була моя,
а я був твій.
ти стала коза,
а я став дурний.
тепер слухаю сліпкнот,
скінхейт і тол.
тепер я ідіот,
похуй мені футбол.
як виродок ходжу,
ховаюсь від людей,
в підвалі сиджу
і нюхаю клей.
а ти горда коза
забила на мене.
я ж тобі казав,
що люблю тебе!
я тебе любив,
а ти пішла.
зараз би вбив
та мішає душа.


Рецензии
Круто, не стримуйся, виплюсни свої почуття, візьми шуфлю і зроби собі втіху

Тарас Сенюк   04.10.2011 18:12     Заявить о нарушении