Вбивчий секс...

молода пара у вечір
по кладовищу гуляла,
обнявшись вони за плечі
одне одного цілували.
ось на землю вони впали
біля могили різника,
ніякого страху не помічали,
в одне злились їх тіла.
п-р.
хоча у світі не існує
упирів і живих мерців.
смерть нас всіх чатує
і ще ніхто не пролетів.
здавалось наступила мить,
найкраща в цьому житті,
а раптом кров не біжить
і здох ти з хуєм в ****і.
вони трахались все швидше,
а над могилою монумент був.
і про тріщину на обличчі,
скульптор забув.
закривши очі,дівчина кінчала,
а хлопець бачив,як та голова
йому на голову впала
і її на друзки рознесла.

П.С;думай про безпечний секс.


Рецензии
Ну що тут скажеш? Так сі стало. Нічого не зробиш

Тарас Сенюк   04.10.2011 18:09     Заявить о нарушении