Холодна

твій портрет на столі,
ти холодна назавжди.
гарячий піт на чолі
коли мене цілуєш ти.
заради тебе я живу,
а ти холодна,як завжди.
заради тебе я помру.
любов моя це ти.
п-р.
ти повелителька очей,
я для тебе просто річ
я твій теплий день,
ти моя холодна ніч.
я люблю тебе безтями,
а ти холодна знов.
люблю днями і ночами
та холодна твоя любов.
кохання моє нестерпиме,
його не можна подолати.
воно палке,воно єдине.
це буду тобі казати.
п-р.
забудеш,підеш з ним.
а я кохатиму і далі.
можливо я був не тим
і обераю шлях печалі.
життя іде кохання ні,
день за днем я живу,
ти не скажеш вже мені.
я тебе люблю


Рецензии
Ну и пошли её на...вобщем, в магазин куда-нибудь, например, за водкой! И пусть она туда долго-долго ходит!
А мы пока с тобой поЗАБАВимся!
Забава!

Забава Путятишна Весёлая   16.09.2011 22:58     Заявить о нарушении