СВОЙ!

ЧИСТО МИСЛIТЕ
ЧИСТО МОВIТЕ
ЧИСТО ТВОРIТЕ
ЧИСТЕ БУДЕТЕ

СВОЙ!

Коль нам дан такой наказ
Чужд наказан будь не раз
За оставленный пакет
За неубранный банкет
Всi чужинцi мають знати
Ця земля як рiдна мати
Краєм не дамо знущатись
Рiднi мають тим пишатись

16.03.2008г. от Р.Х. Гость


Рецензии