Добрий день Укра на

Добрий день Україна
Моя, добрий день
Ти всьому господиня.
Ані зайвих тому теревень.

Добрий день одесити
МорЯчечки і морячки
Встиг до вас прикіпіти
За ваші смішні балачки.

Добрий ранок, Болграде,
Столиця Болгар!
Привітатись я радий
Під звуки фанфар.

Добрий день подолянам,
Гуцулам  привіт!
До смаку мені з вами
Пити пиво під маркою Львів!

Добрий день Кобеляки
Які ого-го!
Тут хребти й кістомахи
Повправляють коли припікло

Добрий ранок, кияни
Добрий ранок, і день.
Треба вам про каштани
Заспівати народних пісень.

Добрий день Коктебелю
І здравниця Крим!
Вам бажаю перелік
Турістичних гараздів і рим.

І тобі Миколаїв
Мій низький уклін
Вірю до небокраю
Помандрують твої кораблі.

Добрий день Байрамчани
Привіт Аккерман
Було добре нам з вами
Та до болю часів тіх обмаль.

Як мені не згадати
Я вже загорівсь
Щоб тебе привітати
Найкосмічнійший Дніпропетрівськ


Рецензии
Я люблю стихи на русском,
Доктор, что же Вы творите?!
Жду уже почти неделю,
Як да хай, переведите!
Татьяна.

Татьяна Сковородина   17.09.2011 22:21     Заявить о нарушении
Танечка выложу украинские, их немного штук 70, потерпите, а на русском почиайте в сборниках.

Доктор Эф   17.09.2011 23:36   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.