Укра нське хоро

Заспіваймо пісню браття
Про лани, та гори.
Розійшлось — горить багаття
І бажає хоро.

Нам смереки заспівають,
І дуби, і буки,
Як нас в хоро всіх тримають
Наші сильні руки.

Добре браття нам пліч о пліч
Хоро танцювати.
Нам для нього мало ночі,
Хай чекає мати.

Хай скрипаль гучніш заграє,
Щоб почули всюди,
Якщо хоро нас еднає
Хай танцюють люди.

Ти на танок нас спіткала,
Ненечко едина,
Помолюсь щоб розквітала
Люба Україна.


Рецензии