Баран-буц

Пада зірка і чіпля
Рудою косою
Мене дітку-немовля
Наділя жагою

Напиваюсь молоком
Хоч не дуже й хочу
Бо вже сало з часником
Ніс мені лоскочє.

Світять мені шарики
Шарики-ліхтарики
І співають пісеньки
Мухи та комарики.

Баран баран баран буц
Поміж чумів та кібуц
Поміж мазанок і замків
Мерседесів і каруц.
Всі хто жив колись на світі
Чули славне баран буц.

Ось до школи я прийшов
З кучерявим чубом.
Перший клас і перший шок
Сутичка із другом

Закохалися юнці
Є така морока
І тепер блищать синці
В кожного під оком

В нас потухли шарики
Шарики-ліхтарики
Виють пісеньку джмелі,
Мухи та комарики.
 
Баран баран баран буц
Поміж чумів та кібуц
Поміж мазанок і замків
Мерседесів і каруц
Хто кохав на білім світі
Чули славне баран-буц.
 
Як з Говерли загула
Мрія покотилась
Хай би кожному була
Та яка приснилась      

Намагався я й хотів
Долю вгамувати
Не жалів грошей і слів
Та казала мати

Були б в тебе шарики
Шарики-ліхтарики
Бо у твоїй голові
Мухи та комарики.

Баран баран баран буц
Поміж чумів та кібуц
Поміж мазанок і замків
Мерседесів і каруц.
Всі хто жив на білім світі
Знають добре баран буц.


Рецензии
Якши. Говерла рулит!

Абдулла Абмандулин   21.09.2011 22:12     Заявить о нарушении
Привет Абдула! Говерлы они такие, и шо с этим делать ума не приложу.

Спасибо тебе, акын.

Доктор Эф   21.09.2011 22:15   Заявить о нарушении