Журавлина пIсня

Синиця в жмені,
в небі – журавель.
Люблю, жалію,
бережу свою синицю.
Та серце, як велика,
вільна птиця,
Летить у світ
за тридев’ять земель.
І чує журавля,
що голос подає.
Високе щастя журавлине,
де ти?
Душа у небо лине
в вільнім леті.
Високе щастя журавлине,
де ти є?


Рецензии