Двi берегинi

Берегине моя –
мамо.
Берегиня твоя – я.

Ми живемо взаємно –
любов’ю,
розумінням, турботами,
ніжністю,
одна одну в житті бережем.

Ображаємося і сваримось,
Боїмося одна одну
Більш, як за власне життя.

Ти живеш лиш для мене і мною,
І тримаєш своєю любов’ю,
Без якої давно, давно вже
Відійшла б я у небуття.

Я живу своїми турботами,
коханням,
стражданням,
роботами,
друзями і пригодами,
говорю, пишу і читаю,
лицаря виглядаю...

Цілий світ я для тебе маю,
бо ти мене в світі тримаєш.

Господи наш Всемогутній,
Боже наш Всеблагий,
ми живемо, доки ми разом,
одну одній нас бережи.


Рецензии