your hands

..your hands.

If I have decided to write about you a song,
That it would be about your hands, the darling.
If only I have solved,
That I can write about you a song.
I would write, how it are gentle, as are weightless,
As each movement is perfected and is accurate.
I would combine a song about your hands, the girl,
About your palms, about fingers.
This song would be about hope and tenderness,
About dream.
I would write about you a song if was able,
I would write about your hands...

Если бы я решил писать о тебе песню,
То она бы была о твоих руках, милая.
Если бы только я решил,
Что могу написать о тебе песню.
Я бы написал, как она нежны, как невесомы,
Как каждое движение отточено и чётко.
Я бы сложил песню о твоих руках, девочка,
О твоих ладонях, о пальцах.
Эта песня была бы о надежде и нежности,
О мечте.
Я бы написал о тебе песню, если бы умел,
Я бы написал о твоих руках...


26.12.10.


Рецензии