ключицi. або про осiнь

Кажуть, від щастя
розширюються зіниці,
пригадую, відчуваю таке
коли бачу твої ключиці

осінніми буднями
слід займатись уроками,
вбирати науку,
між крапками й комами

але мені тяжко,
мене обвернуло втомою
і на ключицях залишила слід,
що виразивсь гематомою

і хай там всі у справах,
біжать у школи/інститути,
твій образ перед очима
не дає мені заснути

кручусь, верчусь
лаю холодну постіль,
так темно й холодно-
бо за вікном осінь


Рецензии
Гарний у Вас, індивідуальний стиль. Нехай щастить

Августина Остров   18.10.2013 17:14     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.