Сине курсэм

Сине курсэм
эллэ телсез калам.
Эллэ инде синсез
ямансылап калам
Серлэренне белэм.
Эллэ белми калам.
Чэчлэремне ургэч
уйларыма калам.
Кузгэ кузем тошсэ
узгэреп китэм.
Эллэ майлар кебек.
Йомшап эреп китэм.


Рецензии