***

Ти - радість і сум.
Ти - далекий і близький.
Політ світлих дум 
І падіння так низько.
Ти - світла печаль
І нічні сподівання.
Без тебе - лиш жаль,
А з тобою - бажання...
До зустрічі - крок,
А в розлуці - не смішно...
В думках - до зірок,
А реально - лиш грішно...
Спорідненість Душ...
І реальність щемлива...
Як зможеш - розруш,
А захочеш - помилуй!
Забудеш мене...
А чи вистачить вміння?
Між нами - земне 
нерозривне тяжіння...


Рецензии