Кохана

Я питаю лиш одне,
Чи любиш ти мене ?
Всі інші дивні звуки,
Залиши собі сцуко...

До чого ці розмови ?
Щоб просто опустити ?
Ще 5 хвилин і скажу -
Кахана пішла в сраку ...

Твій зад мене бентежить,
Чи то мені здаеться ?
Що він в тебе як бомба,
Що скоро він взірветься.

Ти домаеш я - бовдур,
Розумний робиш вигляд,
Спочатку глянь на себе,
Страшнючеє ти мимро...

Ті знову мені кажеш,
Що я тебе не лю"блю,
Ну ти і зараза,
Авжеж тебе я люблю.

Сексу ти не хочеш,
Ведеш себе як камінь,
Ну нічого мила,
Зайду завтра до Тані.

Благаю тебе люба,
Не жри ти цілу миску !!
Бо будеш собі хлопця,
Шукати у Сутисках.

А насправді кицю,
Я так тебе кохаю,
Коли мені так ніжно
робиш ти мінета ...

Тебе я розумію,
У кожній твоїй дії,
Бо ти ж моя рідненька,
Надурю тебе легко ...

Сьогодні ти прекрасна,
І я такий щасливий,
От як це чудово,
Коли ти у від"їзді...

А ще ти вважаєш,
що мною ти граєш,
Тішся кохана,
Твій розум тебе вартий ...


Рецензии